Тур в Карпати з відпочинком, літо, весна, осінь

Тур в Карпати з відпочинком, літо, весна, осінь
"Карпатська Рів'єра" - тур в Карпати
vybor

Якщо Ви хочете знайти кращий тур в Карпати, то Ви його вже знайшли. Проживання на міжнародному курорті Яремче, програма - краще не придумаєш, краса Карпат - краще не знайти (все таки Яремче), гідний відпочинок.

У програмі туру в Карпатах кожен день щось нове, щось цікаве. Крім чарівності Карпат, ми побачимо красиві водоспади, гуцульські традиції і познайомимося з національною кухнею. А дух Карпат Вам буде доступний цілодобово, так як проживаємо ми в Яремче.

В ціні туру в Карпати необхідні для комфортного відпочинку послуги: проживання, транспортне обслуговування, готель зі зручностями, гід-екскурсовод, красиві вечори, затишні альтанки в горах - як бачите, це саме той відпочинок, який Ви шукаєте.

Куди їдемо, що дивимося: Львів - Манявський скит - Манявський водоспад - Яремче - стежка Довбуша - Маковиця - Говерла - Солотвино - Коломия - Женецький водоспад - Буковель - Верховина - Івано-Франківськ
 

4950 грн
6 днів

obsluzh Напрям:
- Карпати
napr Тип обслуговування:
- індвідуально-екскурсійне до 20 ос.
prozh Тип проживання:
- зручності в номері
otdykh Тип туру:
- Відпочинок + Екскурсії
 
Тур в Карпати орієнтований на комфортний, неквапливий відпочинок із задоволенням.
Невеликі групи, до 20 чоловік, що дозволяє вільніше керувати програмою.
Там, де особливо сподобалося, ми проведемо часу більше. Красиво, зі смаком, не поспішаючи.

Клацніть по фото, виберіть свій номер

у яких готелях живемо в Карпатах
у яких готелях живемо в Карпатах
у яких готелях живемо в Карпатах

Крім того, для бажаючих ...

*** Катаемся на конях
Для бажаючих прогулянки на конях
*** Рандеву на квадроциклах
Поїздки в Карпатах по горах
*** "Гарячі" враження
Радості для тіла в Карпатах

 

1-й день в Карпатах, Манява і Яремче

Ми зустрічаємо Вас у Львові. О 9:00 залишаємо Львів, а вже через годину навколо відкриваються панорами Карпат. Ми їдемо до Манявському водоспаду, з 20 метрової висоти вода розбивається об каскади кам'яних виступів, утворюючи водну павутину (250 грн/ос) Далі ми їдемо в Манявський скит, місце паломництва всієї Європи. Скит дуже старий, у чомусь - загадковий і чудотворний. Там же знаходиться могила гетьмана Виговського.

Перша зупинка туру в Карпати-Рогатин
Панорами Карпат. Тур навесні, влітку, восени

Розміщення в готелі з усіма зручностями. Вечеря (вечеря оплачується додатково)

 

2 день, мальовничі краєвиди Карпат

Снідаємо із задоволенням, тому що сніданок уже входить у вартість туру. Сьогодні у нас день красивих панорам Карпат, цікавих гуцульських промислів.

Сьогодні йдемо на стежку Довбуша (80 грн/ос, діти - 40 грн/ос) Ходять легенди, що саме на цих гірських схилах, вкритих лісами, Олекса Довбуш сховав свої скарби.

Це ще не всі карпатські враження на сьогодні. Ми піднімемося на полонину Маковицю. Саме тут можна починати тренувати свою витривалість перед Говерлою. Але підйом цього вартує, адже на Маковиці відкриваються карколомні види Карпат. Крім того, бажаючі можуть продегустувати справжні карпатські сири (150 грн) і придбати його у вигляді смачного подарунка додому.

3 день відпочинку в Карпатах, Говерла і "мертве озеро" Закарпаття

Вибір з Вами! Після сніданку запрошуємо всіх бажаючих підкорити Говерлу, присвятити день релаксу в солоних озерах Солотвино або неквапливо відпочити в курортному Яремче.

Для тих, хто вибрав Говерлу. Вітаємо, сьогодні ви підкорите найвищу вершину українських Карпат, а це ні багато ні мало 2061 м (800 грн/ос) Досвідчений інструктор проведе вас на самий верх, де можна насолодитися невймовірними пейзажами і сфотографуватися з найвищим прапором в Україні (вх. квиток - 80 грн/ос; діти - 40 грн/ос)

Для тих, хто не ризикне піднятися на Говерлу, пропонуємо відпочити в Солотвино (800 грн/ос + вх.квиток - 150 грн/ос) Ніякого екстриму! Крім купання в солоних озерах, Ви побачите Яблунецький перевал, водоспад Труфанець, центр Європи в Діловому.

Повернення в готель. Рекомендуємо провести вечір в альтанці для обміну думками про те, як ви провели цей день.

4 день, карпатські водоспади і Буковель

Сніданок. Візитна картка Яремче - водоспад Пробій, біля якого розкинувся Яремчанський ярмарок. Такої кількості сувенірів і продуктів різноманітних карпатських промислів немає ніде. І все це під шум водоспаду.

Другий водоспад за сьогодні - Женецький. Тут можна зупинитися і відволіктись від щоденної рутини і міської суєти (трансфер до водоспаду 120 грн)

Буковель - знаменитий курорт, який перший отримав масове міжнародне визнання, це український Куршевель. Ми піднімемося на найвищу гору Буковеля, щоб побачити дивовижну по красі панораму Карпат (вх.квиток - 300 грн., пенсіонери і діти до 12 років - 210 грн.)

Перевернута хата, музей ілюзій, "Гуцул ленд" - безліч атракцій, відвідавши які ви віднімете собі настрій і зробите дуже незвичайні фото.

Після відпочинку на Буковелі повернення в готель.

Панорама Буковеля з підйомника
Так виглядає Буковель. Тур в Карпати з відпочинком.

5 день, релакс день, легка прогулянка за задоволеннями

Сніданок. Сьогодні вільний день для відпочинку в Яремче і знайомства з Гуцульщиною.

Усіх бажаючих запрошуємо відвідати Коломию (800 грн/ос) Рідкісної краси старовинне місто, з площею Ринок, середньовічної вежею ратуші і дуже затишними кав'ярнями, кондитерськими і колоритним пивним баром. Ми зробимо екскурсійну прогулянку по австрійської Коломиї, яка вже в 1241 році значилася як місто, а коли була заснована, варто тільки припускати. Після екскурсії бажаючі відвідають єдиний в світі музей "Писанка", з 6000 унікальних розписів і музей Гуцульщини. Крім того, побачимо Шешорські водоспади і Пістинь.

Альтернатива Коломиї - гуцульська Верховина (800 грн/ос) Прекрасна природа і гуцульські звичаї сьогодні ще більше закохають Вас в Карпати.

Прогулянка в Коломию, обов'язкова програма туру в Карпатах
День відпочинку в турі в Карпатах

6 день, Івано-Франківськ

Сніданок. Ми залишаємо готель. Трохи шкода, що відпочинок закінчується і ми прощаємося з Яремче. Але перед від'їздом ми ще побачимо міні-зоопарк (дорослий - 80 грн/ос, діти - 40 грн/особа) і парк-музей "Карпати в мініатюрі" (дорослий - 50 грн/ос, діти - 30 грн/особа)

Івано-Франківськ, місто, в якому Австрійська імперія теж залишила свій слід. Красиві вулиці, старовинна площа, на якій розташувалися затишні кафе і безліч історичних пам'яток. Перед прогулянкою ми пообідаємо і будемо схильні до комфортної прогулянці.

Трансфер на ЗД вокзал Івано-Франківська. Від'їзд.

 

Що входить у вартість туру в Карпати

Вартість відпочинку в Карпатах включає все необхідне для прекрасного відпочинку:

  • Проживання в Карпатах;
  • Сніданки;
  • Екскурсійне обслуговування;
  • Супровід гіда-екскурсовода
  • Транспортне обслуговування;
  • страховка;
Додатково
За 4 дні до від'їзду до Львова після 14:00 Ви отримуєте інфо лист, який включає:
  • Детальну екскурсійну програму з зазначенням номерів цілодобової служби підтримки туроператора;
  • Контактні дані супроводжуючого гіда-екскурсода, місце і час збору групи;
  • Корисну і важливу інформацію, яка Вам стане у пригоді під час перебування в турі
Що не входить у вартість туру в Карпати
  • вартість вхідних квитків в екскурсійні об'єкти;
  • факультативні екскурсії;
  • особисті витрати;
  • обіди та вечері

 

У таблиці вказана вартість всього туру на 1 особу:


Вартість туру в Карпати: Ціна туру, грн/особа

Готелі по маршруту, стандарт-розміщення (зручності в номері)

4950*

• Для дітей до 12 років, на момент початку туру, знижка - 10%;
• Для дітей до 6 років, без індивідуального місця і харчування по туру - безкоштовно;

 

Ціни для груп

ТУРИСТИЧНА КОМПАНІЯ-ОПЕРАТОР НЕ ВІДПОВІДАЄ ЗА ПОГОДНІ УМОВИ, А ТАКОЖ ЗА КОРКИ І РЕМОНТИ НА ДОРОГАХ.
Компанія-ОПЕРАТОР залишає за собою право вносити зміни в програму туру без зміни загальної кількості послуг

Популярний тур в Карпати "Карпатська Рів'єра". Відпочинок в Карпатах і Закарпатті з Києва, Харкова, Одеси, Дніпра, Херсона, Полтави, Чернігова, Черкас, Житомира, Ка́м'янського, Кропивницького, Донецька, Запоріжжя, Львова, Кривого Рогу, Миколаєва, Маріуполя, Вінниці